Counting down...
Blijf op de hoogte en volg Chantal
13 Juli 2011 | Nederland, Zundert
Het aftellen is begonnen. Was het eerst maanden, weken, dagen wegstrepen op m’n kalender, nu is het uren aftellen. Nog 48 uur voordat ik in de auto zit op weg naar Düsseldorf om met een rechtstreekse vlucht te vliegen naar Bangkok.
De kriebels zijn aanwezig. Backpack, Lonely Planets en gipsen spalken liggen klaar. Nog even en mijn tripje door Azië kan beginnen! Niets gepland, heerlijk!
Wel heb ik een soort van route in mijn hoofd zitten.. en waar het leuk is blijf ik hangen, waar het niet leuk is of de zon niet schijnt ben ik weg ;)
Ik zal mijn best doen om iedere week een update te geven van mijn avonturen in Azië.
Vanavond nog een gezellig feestje met mijn lieve vrienden en dan kan het niet snel genoeg vrijdagochtend zijn!
Kroel,
Channy
13 Juli 2011 - 10:53
Bart:
Ja het is bijna zover ... ga je missen lief vriendinnetje!
vnavnd maken we er nog een mooi feestje van!!
X je vriendje
13 Juli 2011 - 11:18
Els:
Ik zal je verslag met veel interesse volgen . Zo ben je toch niet zo heel ver weg.Tot vanavond. -
13 Juli 2011 - 12:33
Hilde:
Kijk dit is mooi, ik wilde idd vanavond even vraagje of je toevallig een site hebt! Kan ik je goed volgen :)!
Ik zie je vanavond!!
xx -
13 Juli 2011 - 14:10
Margot:
Channy, leuk dat we je weer kunnen volgen.
Heb al zin in vanavond! Tot dan!
X Muis -
13 Juli 2011 - 14:15
Gotje:
Boehoe ga je missen hoor!! Maar top dat je ons weer op de hoogte gaat houden van al je avonturen. En vanavond proosten we op een superreis!
X Gotje -
13 Juli 2011 - 20:16
Eva:
Ha Chantal!
Jeetje, het is zo vrijdag! Voor ons minder, maar voor jou natuurlijk super! We kijken uit naar je reisverslagen en eens kijken of Whats app wil meewerken of skype via je telefoon... Vriend van marten zit nu in india en die zitten regelmatig te chatten via skype!
Heel veel plezier, geniet ervan en we gaan je/jullie volgen!! Kunnen we nog ideeen opdoen ;-)
Liefs Eva & Marten
13 Juli 2011 - 21:09
Ilse:
Hoi lieve Chantal,
Heel veel plezier! Ga er onwijs van genieten, dat heb je wel verdiend!
Liefs, Ilse -
14 Juli 2011 - 07:15
Ruisje:
Channy!
Ik ga je volgen! HEEL VEEL PLEZIER, SUCCES EN GENIET!!!!! (Het weer zal waar jij straks bent 1000x beter zijn dan hier!!!)
XXX -
14 Juli 2011 - 09:24
Erik En Miranda :
Hey Chantal,
Heel veel plezier, geniet er lekker van!!
Kijken nu al uit naar al je belevenissen
dikke -x- Erik en Miranda -
14 Juli 2011 - 19:30
Inge:
Lieve Zus!
Ga je echt zo ontzettend hard missen! :(
Maar ik kan gelukkig vanaf morgen al gaan aftellen want dan kom ik over tien weken naar je toe! :)
Hele hele dikke knuffel! Je zusje! -
14 Juli 2011 - 20:27
Corrie Vergouwen:
Hoi Chantal een hele onderneming in mijn ogen, maar jouw kennende, jij hebt al enige ervaring en die is: ondernemend en heb het volste vertrouwen, jij maakt er beslist een geweldige reis van en daarom...het allerbeste, onderneem en vooral..geniet er van gr.Corrie -
15 Juli 2011 - 16:54
Hildegonda:
He Chantal eindelijk was het zover
dat we jou na het vliegveld gebracht
hebben.
Afscheid nemen van iemand waar je heel veel van houdt is nooit leuk
Maar geniet van deze mooie tyd en van de winter zien we je weer terug
Dikke kus en rondje van
MAMA -
16 Juli 2011 - 12:21
Tante Anja:
Hoi liefste chantal
Heb vannacht al over je rugzak gedroomt,! Geniet ervan!! en breng een rugzak met mooie verhalen mee!! dikke kus je tante -
16 Juli 2011 - 17:32
Yvonne & Henki:
nou Chantal wij wensen je een hele fijne reis en mooie avonturen en we volgen je hoor zorg goed voor je zelf maar dat komt goed dat weten we dikke knuffel en xxx van ons -
18 Juli 2011 - 20:24
Mam:
He LIeve Chantal
Wat "n mooi boeket bloemen hebben
we zaterdag van jou gekregen met "n
super mooi kaartje eraan. Echt lief.
mama en Cees xxxxxx O -
19 Juli 2011 - 21:15
Els En Hans:
Wat gaat het allemaal snel. Lijkt ons wel vermoeiend, maar ja jij bent nog zo herlijk jong en onvermoeibaar. Geniet van alle indrukken. Liefs Els en Hans.